İSTANBUL / ÜSKÜDAR - Ahmet Ratıp Paşa Güzel Sanatlar Lisesi

Nis

Okulumuzda 19.04.2024 tarihinde Meryem Elvan ATAPEK tarafından Afet Farkındalık Eğitimi verildi.

OKUL AİLE BİRLİĞİ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORUMUZDUR

Tem

Yetenek Sınav sonuçlarını e okuldan öğrenebilirsiniz. Kayıt için öğrenci ve veli nüfus cüzdanı fotokopisi ile bizzat okulumuza gelmeniz gerekmektedir. 18-19 Temmuzda 10.00-17.00 saatleri arasında okulumuza bekliyoruz.

Tem

YETENEK SINAVINA GELİRKEN YANIMIZDA NELER GETİRMELİYİZ?

Tem

GÖRSEL SANATLAR ALANINDA SINAVA GİRECEK ÖĞRENCİLERİMİZİN LİSTESİ EKTEDİR..BAŞARILAR DİLERİZ

Tem

TİYATRO BÖLÜMÜ YETENEK SINAVINA GİRECEK ÖĞRENCİLERİMİZİN TARİH VE SAATLERİ EKTEDİR..BAŞARILAR DİLERİZ

Tem

MÜZİK ALANINDA YETENEK SINAVIMIZA KATILACAK ÖĞRENCİLERİMİZİN LİSTESİ EKTEDİR.. BAŞARILAR DİLERİZ

Haz

Sınava giren adaylar , kılavuzda belirtilen kriterlere göre değerlendirilecektir.

Haz

Mrt

Okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin tertiplediği 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü İlçe Programımız; Kaymakamımız Sn.Adem Yazıcı, Belediye Başkan Yardımcımız Sn.Zekeriya Şanlıer, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn.Sinan Aydın ve ilçe protokolümüzün katılımlarıyla Bağlarbaşı Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Mrt

İstiklal Şairimiz Mehmet Akif ERSOY'u saygı ve minnetle anıyoruz...

Ock

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılının ilk dönemini başarılarla tamamlayan öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz. İyi tatiller. Kısa bir moladan sonra tekrar beraber olmak üzere karnelerimizi ve beglegelerimizi Okul Müdürümüz Gonca Dağoğlu ve sınıf rehber öğretmenlerimiz tarafından dağıtılarak törenle 1. Dönemi sonlandırdık.Herkese iyi tatiller dileriz..

Ock

Bakanlığımız tarafindan,Güzel Sanatlar Liseler arasında düzenlenen 15.Uluslararası MEB Robot Yarismasinin Tanıtım Müziği Yarışmasında Okul Orkestramız kendi yaptıkları eserle İstanbul 1.si olarak Bakanlıkta yapılacak değerlendirmede İlimizi temsil edeceklerdir.

Ock

Uluslararası Akademik İşbirliği Protokolü ile Dünyanın en prestijli ve geçerli lise diploma programı olan Advanced Placement (AP) ileri düzey yerleştirme programına dahil olduk.Bu programa dahil olan Türkiye'deki tek Güzel Sanatlar lisesi olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.