İSTANBUL / ÜSKÜDAR - Ahmet Ratıp Paşa Güzel Sanatlar Lisesi

Ock

HATIRLATMA !!!!!

Değerli Velilerimiz,

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurulu 26 Ekim Perşembe saat 12.00 de Haydarpaşa MTAL konferans salonunda yapılacaktır.

Tüm Velilerimizin katılımını önemle rica ederiz.

2023 YETENEK SINAVI BAŞVURULARI BİLGİLENDİRME

Ock

Uluslararası Akademik İşbirliği Protokolü ile Dünyanın en prestijli ve geçerli lise diploma programı olan Advanced Placement (AP) ileri düzey yerleştirme programına dahil olduk.Bu programa dahil olan Türkiye'deki tek Güzel Sanatlar lisesi olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı  Okul-Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı

Ağu

Ek yetenek sınavıyla Müzik - Türk Halk Müziği ve Tiyatro Bölümlerine yeni öğrencilerimizi bekliyoruz..

Haz

YETENEK SINAVLARIMIZA KATILAN ÖĞRENCİLERİMİZİN ALANLARINA GÖRE TARİH VE SAATLERİ

Haz

2022 Yılı yetenek sınavı başvuruları 20/06/2022-26/06 2022 tarihleri arasında yapılacaktır.RESİM MÜZİK TİYATRO VE TÜRK HALK MÜZİĞİ BÖLÜMLERİMİZ İÇİN EN YETENEKLİ ÖĞRENCİLERİ YETENEK SINAVLARIMIZA BEKLİYORUZ.

Haz

RESİM ve MÜZİK BÖLÜMÜNDEKİ, ÖĞRENCİLERİMİZİN YIL BOYUNCA ÇALIŞTIKLARI ESERLERİ VELİLERİNE VE DEĞERLİ MİSAFİRLERİMİZE OKULUMUZDA SERGİLEYECEKLERİ VE SUNACAKLARI YIL SONU PROGRAMIMIZA SANAT SEVER BÜTÜN DOSTLARIMIZI BEKLİYORUZ..

Ahmet Ratıp Paşa Güzel Sanatlar Lisesi Koridor Konserleri

Gitar Sınıfı Konserı